نهمین کارگاه کنترل عفونت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره( برگزار شد
نهمین کارگاه کنترل عفونت با حضور اعضاء هیئت‌علمی گروه‌های جراحی مجتمع دوشنبه 1 بهمن‌ماه 97 در تالار امام مجتمع بیمارستانی امام خمینی برگزار شد.
 ١٣٩٧/١١/٠٢ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازآموخته های حادثه دانشگاه آزاد در نشست کمیته مدیریت خطر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) بررسی شد
نشست فوق العاده کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایای مجتمع با موضوع مرور بازآموخته های حادثه واژگونی اتوبوس در دانشگاه آزاد واحد علوم و تحقیقات شنبه 29 دی ماه 97 برگزار شد.
 ١٣٩٧/١١/٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید مدیریتی ایمنی از داروخانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
در بازدید مدیریتی ایمنی از داروخانه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در خصوص مشکلات موجود یا بالقوه واحد که ممکن است ایمنی بیمار را به مخاطره بیندازد بحث و تبادل‌نظر شد.
 ١٣٩٧/١١/٠١ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری كارگاه آموزشی اصول کار با دستگاه CRRT در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
کارگاه سه روزه آموزش اصول کار با دستگاه دیالیز پیوسته CRRT، با حضور شماری از پرستاران بخش های دیالیز و مراقبت های ویژه بیمارستان برگزار شد.

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>